✔ Designet & produceret i Danmark ✔ Udviklet af børneterapeuter til børn ✔

Motorbåden

Find Rasmus Rokke - Det special udviklede svømmebræt til børn under 6 år her

 

Motorbåden er for barnet der er blevet lidt mere rutineret i vandet og fungere rigtig godt som en øvelse i kan prøve, hvis I leder efter en øvelse der kilder lidt i maven. Det er sjovt for barnet og giver rigtig meget vandglæde, og samtidig hjælper den til balancen.

Øvelsen:

I denne øvelse skal barnet opleve, hvordan Rasmus Rokke bliver til en motorbåd, der hopper op og ned i vandet, når der kommer bølger. Det er en god måde at skabe lidt sjov for barnet ligesom en svingtur på land.

Barnet placeres på svømmepladen, Rasmus Rokke, hvor der holdes fast i håndtagene. Her er din rolle at holde en hånd under pladen og en oven på barnet. Nu kan du starte med at gå lidt rundt i vandet, og lige så stille begynde at lave bølgebevægelser med brættet. Du løfter dermed pladen og barnet lidt op i luften, hvorefter det lander ned i vandet igen. Start gerne med små bølgebevægelser og som I bliver mere trygge ved det, kan barnet og pladen løftes højere op.

Formål:

Øvelsen er sjov for barnet og skaber stor vandglæde. Det gør barnet tryg og glad ved at være i vandet og giver mulighed for en større vand forståelse.

Fordele:

Barnet oplever den store glæde der er ved vand, der lynhurtigt gør dem trygge i vandet. Øvelsen her er sjov og en børnene ofte ser frem til, at prøve igen.

De lærer at holde balancen på brættet og får trænet sine motoriske evner, mens de flyver gennem luften og lander i vandet igen.

Alder:

Fra ca. 14-16 måneder

 

Følg med og modtag nye sjove øvelser og viden her