✔ Designet & produceret i Danmark ✔ Udviklet af børneterapeuter til børn ✔

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Rasmus Rokke ApS

Generelle oplysninger

Rasmus Rokke v/ SanseLab

 

Etta Camerons vej 13 st mf.

2450 KBH SV

CVR nr.: 41 04 46 24

Telefon: 21 21 89 29

Email: hej@rasmusrokke.dk

Priser

Hos Rasmus Rokke ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi forbeholder os retten til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Hos Rasmus Rokke modtager vi betaling med forskellige betalingskort. Betalingen foregår gennem en sikker og krypteret forbindelse. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Rasmus Rokke ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. I ekstra travle perioder som sommerferien og juleferien kan der gå mellem 1-3 dage før ordre afsendes.

Dine varer sendes med GLS, der levere pakker alle uges hverdage. Når du har modtaget bekræftelse på at pakken er afsendt vil du ofte modtage din pakke indenfor 1-2 hverdage.

Vi har fri fragt og sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Rasmus Rokke ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

 

SanseLab

Etta Camerons vej 13 st mf

2450 KBH SV

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret 

Du har 14 dages fuld returret, hvor du kan få pengene retur på varer købt i vores webshop. Vær opmærksom på, at når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten.  

Din frist til at udnytte fortrydelsesretten starter fra den dag; 

 • Hvor du modtager ordren. 
 • Hvor du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange. 
 • Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter modtagelsen. 

Returneringsomkostninger skal du selv stå for.  

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: 

 • Varer der har været i brug i vand. 
 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen. 
 • Aftaler indgået på offentlig auktion. 

 

Sådan benytter du fortrydelsesretten 

Hvis du fortryder dit køb, er det vigtigt at give besked til os omkring dette inden fortrydelsesfristen udløber. Fortrydelse af købet skal anmeldes til os senest 14 efter købet, hvorefter du vil få en bekræftelse på mail. Herefter har du 14 dage til at returnere forsendelsen.  

Meddelelsen skal gives pr. mail på hej@rasmusrokke.dk. 

I meddelelsen skal du oplyse dit ordrenummer og gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Tilbagebetaling af pengene 

Når du benytter fortrydelsesretten, får du selvfølgelig dine penge retur. Til dette bedes du sende dine bankoplysninger i form af reg nr og konto nr, så det aftalte beløb kan overføres til dig. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til at tilbagebetale pengene. Efter vi modtager varen går der op til 14 dage inden du har pengene tilbage på din konto. 

Du står selv for at betale returforsendelsen 

Når du benytter fortrydelsesretten skal du selv stå for at betale returforsendelsen af varen til Rasmus Rokke. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. I pakken skal der lægges en seddel med ordrenummer, så vi hurtigere kan finde dig i vores system.  

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Hvis du nægter at modtage varen 

Hvis du har bestilt en vare hos os, og nægter at tage imod varen, når den kommer, skal du være opmærksom på, at der kan blive opkrævet et beløb, hvis der har været udgifter i forbindelse med at varen er blevet sendt retur 

Værdiforringelse  

Når du køber en vare hos os, må du selvfølgelig undersøge og se hvordan den fungerer, som du også ville kunne i en fysisk butik.  

Det betyder, at du som udgangspunkt ikke hæfter for at holde produktet, og mærke dets egenskaber i dine hænder. Derimod risikerer du at hæfte for en værdiforringelse, hvis du har taget et produkt i brug i vandet og prøvet at svømme med det. Såfremt produktet har været i brug, vil der være en prisreduktion på op til 50 % af købsprisen.  

Hvis varen har været brugt mere end, hvad der er muligt i en fysisk butik, vil der muligvis være tale om værdiforringelse. Det er Rasmus Rokke, der fastslår om varen har mistet værdi, og vurdere herefter, hvad varen kan sælges for til andre forbrugere, i den tilbage leveret tilstand. 

Returnering 

Inden returnering er det en god idé at læse ovenstående punkter, men herunder får du et hurtigt overblik over returneringsprocessen. 

 1. Du har 14 dages returret fra varen er modtaget. Indenfor denne periode skal du skrive til os og gøre opmærksom på at du vil bruge din returret. 
 2. Mail skal sendes til hej@rasmusrokke.dk og skal indeholde ordrenummer og bankoplysninger i form af reg nr. og konto nr. 
 3. Afvent en bekræftelsesmail fra os, om at vi modtaget dit ønske om at returnere. 
 4. Efter bekræftelse kan du sende varen til adressen herunder, men vær opmærksom på at du selv står for returforsendelsen. 
 5. I kassen skal der vedlægges en seddel med ordrenummer, dette hjælper også til hurtigere behandling.
 6. Når vi har modtaget varen og vurderet om den er blevet forringet i værdi, vil vi give dig besked om dette. 
 7. Herefter vil der gå op til 14 dage inden du har beløbet tilbage på din konto. 

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Rasmus Rokke ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@rasmusrokke.dk