✔ Designet & produceret i Danmark ✔ Udviklet af børneterapeuter til børn ✔

Stolen med udstyr

Stolen med udstyr kan være sjov og benyttes som en leg med barnet. Under denne øvelse er der fokus stabiliteten og balancen i vandet. Den kan nemt laves med Rasmus Rokke, som barnet sidder på.

Øvelsen:

Stolen med udstyr er en øvelse, hvor barnet sidder ovenpå Rasmus Rokke i vandet. Som forælder holder du Rasmus Rokke oppe ved at holde fast ude i de brede vinger (A-A) eller i snuden og halen, hvis barnet er større (B-B). Når barnet sidder på den kan du begynde at bevæge dig rundt i bassinet, hvor du også kan snurre rundt lige så stille.

Det er forskelligt hvor barnet ønsker at holde, nogle børn vil gerne holde på forælderens hænder eller arme, mens andre bare har hænderne oppe i luften. Her skal I bare gøre det, som passer bedst til jer. Barnet skal nok holde fast, hvis det bliver for vildt.

Hvis I har mod på og det skal være lidt vildere kan du lave løfte op og ned bevægelser i vandet. Det kan også kombineres med at du står på fødderne og skiftevis roterer til højre og venstre. Dette kan også laves med sangen hjulene på bussen, hvor det bruges når man synger åbne og lukke.

Det er en rigtig sjov øvelse for barnet, der både får en kildetur i maven, men også arbejder med motorikken i vandet.

Formål:

Under denne øvelse arbejdes der med balancen og stabiliteten i vandet, der giver et godt grundlag for barnets videre færd i vandet. 

Fordele:

Ved at bruge Rasmus Rokke, der bevæger sig lidt i vandet, får barnet arbejdet med sin stabilitet og balance. Det gør det nemmere for barnet at lære at placere sig rigtigt i vandet.

Barnet får en oplevelse i vandet og lærer, hvor sjovt det kan være at lege i det. Det er med at til at øge vand glæden, som er rigtig vigtig for barnet. Da det hjælper til at udforske vandet og blive tryg deri.

Alder:

Fra ca. 14 måneder

 

 Baby svømmeøvelse stolen

Holdepunkter på Rasmus Rokke til stolen

Følg med og modtag nye sjove øvelser og viden her