✔ Designet & produceret i Danmark | ✔ Gratis fragt med GLS

Valg af bleer til babysvømning

Mange svømmehaller kræver, at baby har både svømmeble og baby badebukser på i vandet. Det skyldes, at svømmehallerne har dårlige erfaringer med lækage i vandet, som stopper undervisningen flere timer. Men hvilken svømmeble skal du så vælge? Heldigvis kan svømmebleer og badebukser ofte købes i de pågældende svømmehaller, hvor de normalt har Huggies svømmebleer og Happy Nappy blebadebukser.

Svømmeble i svømmehallen er ofte påkrævet

Reglerne for om baby skal have svømmeble på, varierer alt efter hvilken svømmehal der benyttes. Det er dog påkrævet i langt de fleste svømmehaller, at baby skal have både svømmeble og baby badebukser på til babysvømning. Skulle der forekomme lækage under en baby svømmeundervisning, stopper holdet nemlig omgående og holdene de følgende par timer frem aflyses også. Babybadebuksen kan med fordel skiftes ud med en våddragt. Det giver en række fordele og vil blive uddybet i afsnittet baby badebukser.

Har du husket alt til den første babysvømning?

 

Baby med svømmeble der kravler på gulvet

Svømmebleer

Svømmebleerne er særlige bleer beregnet til lige netop svømning. De kan købes i dagligvarebutikkerne, enten i butikkens eget brand eller i kendte brands som

  • Huggies - little swimmers
  • Libero - Swimpants 
  • Pampers - Splashers

Baby badebukser

Baby badebukser eller blebadebukser, som de også kaldes, trækkes udenpå svømmebleen for at holde eventuelle utætheder i bleen inde. Baby badebukserne er typisk lavet af 1mm tykt neopren med tætte linninger rundt om både mave og ben, for at sikre det sidder helt tæt. De fås i flere forskellige mærker, men har man kigget lidt på markedet, kan man næsten ikke undgå at få øje på de populære Happy Nappy blebadebukser.

Neopren har den egenskab, at den beskytter mod solen, så ved du med dig selv, at I kommer til at tilbringe en del timer udendøre ved vandet eller stranden, så kunne det være, at baby våddragten er et klogt valg i stedet for. En baby våddragt dækker barnets krop ligesom en kortærmet bodystocking og er desuden praktisk, fordi den holder baby varm i vandet. Det sker ved at dragten isolerer vandet og varmer det op, der hvor dragten sidder.

 

 

 

Følg med og modtag nye sjove øvelser og viden her