✔ Designet & produceret i Danmark | ✔ Gratis fragt med GLS

Balance på Rasmus Rokke

Find Rasmus Rokke - Det special udviklede svømmebræt til børn under 6 år her

 

Med balance på Rasmus Rokke får I en øvelse, der kan hjælpe baby med at opnå større selvstændighed i vandet. Under øvelsen har du som forælder stadig det meste af kontrollen, men baby har samtidig også oplevelsen af at få kontrol i vandet.

Øvelsen:

Balance på Rasmus Rokke, er en øvelse, der tager udgangspunkt i grebet, Basisgreb på maven. Baby skal ligge på maven på Rasmus Rokke, og prøve at tage fat i håndtagene. Her lægger du dine hænder ovenpå babys og hjælper med at styre og holde balancen.

Sæt dig ned på hug eller lignende, så du kommer ned i øjenhøjde med baby. Nu kan du øge eller mindske afstanden mellem dig og baby ved at strække armene ud eller ind. Jo længere afstand der skabes des mere føler baby at have styringen, der hjælper til selvstændigheden i vandet.

Hvis baby giver udtryk for det kan afstanden hurtigt mindskes, så baby kommer ind i tryghed hos dig.

Under øvelsen er det en god idé, at huske de store smil og vise baby at alt er godt.

Formål:

Øvelsen skal hjælpe baby til at opleve større selvstændighed i vandet. Det er med til at skabe tryghed hos baby og skabe større vandglæde, der kan hjælpe baby til at blive en bedre svømmer.

Fordele:

Ved at du er i øjenhøjde med baby styrkes den nære forælder-barn relation, fordi baby hele tiden ved at der er trygt hos dig.

Det hjælper også til større selvstændighed, som hjælper baby til at blive en bedre svømmer og kan færdes sikkert i vandet.

Derudover hjælper Rasmus Rokkes udformning til at baby frit kan bruge benene i vandet, og lære de første benspark.

Alder:

Fra ca. 7-8 måneder

 

Følg med og modtag nye sjove øvelser og viden her