✔ Designet & produceret i Danmark | ✔ Gratis fragt med GLS

Hvad er babysvømning godt for?

Babysvømning er godt for barnets udvikling, fordi det styrker og stimulerer muskler, sanser, motorik og balance. Det er dog vigtigt, at svømningen altid foregår på babys præmisser, fordi baby skal være tryg i vandet. Formålet med babysvømning er, at gøre baby tryg i vandet og at udvikle særlige områder for baby, som varierer afhængig af alderen fra 0-3 år.

Læs mere om hvad der fokuseres på afhængig af alder

Babysvømning er godt for jeres sociale liv

Babysvømning er en idræt der ikke bare er enormt sundt for babys udvikling og jeres forælder-barn forhold, men også dit og babys sociale liv. Babysvømning giver dig muligheden for at komme ud af huset og nyde samværet med andre nybagte forældre, samtidig med baby udvikler sin sansemotorik og at være tryg i vandet. Efter babysvømning, har du med sikkerhed en træt baby, fordi der har været enormt mange sanseindtryk fra at være i svømmehallen, som baby har bearbejdet.

Mor der holder baby i sine arme i supermand kostume

Babysvømning sætter skub i babys udvikling

Går du til babysvømning med din baby, giver du barnet et rigtig godt udgangspunkt for at booste den sansemotoriske udvikling, og giver baby muligheden for at blive en super version af sig selv.
Når man snakker om sansemotorikken, refereres der til samspillet mellem hjerne, krop og sanser. Kort sagt sender sansemotorikken signaler til hjernen om, hvordan hjernen skal reagere og hvordan kroppen skal bevæge sig.

Babysvømning er en fantastisk disciplin for dit barn, fordi vand fundamentalt er helt anderledes at opholde sig i. Går I til babysvømning, stimuleres baby til udvikling og lærer at opholde sig trygt i vand.

Det giver desuden baby et bedre udgangspunkt for at lære at svømme, hvilket er essentielt, når mere end 50% af børn i alderen 7-14 år ikke kan svømme.

Find svømmeudstyr der giver en tryg udvikling til babysvømning her

 

Følg med og modtag nye sjove øvelser og viden her